Kropsterapi

Kropsterapi er læren om den indre kropslige bevidsthed og læren om at lytte til kroppens sprog. Det er når kroppen åbnes op til at kunne rumme sjælen.

Kroppen husker alt, hvad vi har oplevet, og de ubehagelige oplevelser bliver lagret i kroppen som spændinger. Derfor kan berøring med huden og afspænding være vejen til en følelsesmæssig indsigt og forløsning på et dybt plan. Vi har glemt alt det der foregår syd for halsen, men vores instinkter og følelser fylder meget mere end ordene og bevidstheden.

Kropsterapi er hvor vi arbejder med den bevidsthed som kroppen har, det kan være igennem berøringen som er mild og langsom, men går dybt ind i muskler, væv og struktur og påvirker hormoner og nervesystemer, således at kroppen får mulighed for at genoprette sin balance.
Det kan også være en indre rejse, ind i at mærke hvad det er kroppen siger, hvad er det for nogle følelser der er der? Hvad er det for en følelse der ligger bag den knugende fornemmelse der evt er i maven?

Jeg arbejder med det hele menneske og sammenhængen mellem krop, sjæl, følelser og sind via berøring og kontakt til underbevidstheden. Det er wellness i dit indre univers, så du kan få en fornemmelse af rummelighed og nye ubetrådte stier, både i kroppen, sjælen og på tankeplan.
​

Den ekstra dimension der også arbejdes med er en længsel efter noget, der ofte er svært for den enkelte at sætte ord på.

I terapierne tager jeg altid udgangspunkt i dig og hvad du rummer, derfor kan jeg ikke på forhånd sige, hvilke af metoderne jeg bruger, da jeg ofte bruger begge terapiformer i samme session.
​

Din krop rummer din fortid og fremtid