Profil Schanne Hesselborg

Jeg startede klinik i 1994, som lægeeksamineret fysiurgisk massør. Jeg har sideløbende uddannet mig til Psykoterapeut, Reiki Healer, Regression terapeut, Hypnose/Hypnoterapeut og Kropterapeut, Clairvoyant/Medium, Tankefelt terapeut (tft/eft) og Trans biologisk traume terapeut (tbt). Jeg har i 2018 taget kostvejleder uddannelsen og i juni 2019 uddannet mig i japansk Lifting, samt Bipolar Traume refleksterapi.

NADA i 2021

Som Psykoterapeut har jeg 4 års oplevelsesorienteret Psykoterapi. Et år med chok/trauma og 2 års Spirituel Psykoterapi samt Master i Familie & Parterapi.

Jeg har en treårig uddannelse som In Body kropsterapeut.

Jeg har arbejdet på Somatiske sygehus fra 1986 – 1989 og på Psykiatrisk sygehus fra 1989 – 2006. Jeg bruger min livserfaring, hvor selvudvikling har været en naturlig del. Jeg har en faglig og spirituel tilgang, når jeg arbejder.

Jeg har igennem tiden udviklet røntgensyn, som gør at jeg har en indre skærm, hvor jeg ofte kan se, hvor problematikken sidder eller hvad problematikken er.

I mine behandlinger, tager jeg udgangspunkt i hvad, der vil være bedst for dig, jeg kombinerer ofte de forskellige metoder jeg kan, set i lyset af hvor du er og hvad der kan hjælpe dig videre på din vej. Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om mine behandlinger og hvad der passer lige nøjagtig til dig.

Jeg har fuld tavshedspligt

Bestil tid hos
​Schanne Hesselborg

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Schanne Hesselborg - Sønderskovvej 1, 9370 Hals - Tlf.: 22 41 61 71

E-mail: sche56@hotmail.com  -  CVR: 32384633  -  ​Mobilpay 58401