TBT/TFT​

​TBT

​TBT er en forkortelse af Transbiologisk traume som sidder i vores cellers hukommelse og er et frosset øjeblik som har sat sig i kroppens hukommelse. For eksempel hvis du føler dig trist, sorgfuld, frustreret, vred, angst, så er det tegn på at der ligger et traume til grund for det. Når ikke det er en tilstand man er født med, er det forårsaget af et traume.

Du kan også arve traumer fra din generation. Ligeledes har vi mange traumer fra før fødslen, eller traumer som er opstået i fostertilstanden, disse sætter sig som en biologisk skade.

Gamle traumer kan blive udløst via en duft, lyd, musik, farve, noget der har et link til traumet, uden vi selv er klar over det.

Vores traumer ligger som perler på en snor. For at forløse traumet er det vigtigt vi får fat i det første traume. Når disse er opløst fjernes hele traumestrengen.

Jeg vil i behandlingen gå efter at forløse hele traumestrengen en gang for alle.

Transbiologisk traumeterapi (TBT) er et særdeles kraftfuldt værktøj til at finde og forløse selv meget dybe traumelag. TBT er en regressionsterapi, hvor der heales med hjertet. Du vil nænsomt blive guidet tilbage til det øjeblik, hvor dit traume opstod, og når du bliver der, med kærlighed til dig selv og accept af alt, du mærker, vil traumet forløses.

Jeg bruger TBT sammen med teknikker fra tankefeltterapi (TFT). Og andre terapiformer som arbejder på det kropslige plan. Den dybe og effektive forløsning med TBT kan beskrives som en indre ro balance, og en vedvarende lykketilstand.

TFT / EFT

​TFT/EFT betyder Tankefelt terapier som er en effektiv og skånsom behandlingsmetode, som stimulerer punkter på din krops energibaner, når jeg banker let med min finger. Dette gør jeg forskellige specifikke steder på kroppen, mens du fokuserer på dit ubehag.

TFT/EFT– er rigtig godt til forbier, angst, lavt selvværd, afhængigheder, stress, højdeskræk, præsentationsangst m.m. Terapien arbejder med din krop og dine tanker og følelser som en samlet helhed, og derfor opnås resultater hurtigt og effektivt.

Du vil lære at bruge nogle af de her teknikker på dig selv, da tankefeltterapi er så enkel en metode, at alle kan lære teknikkerne, og de kan bruges, hvor som helst, og når som helst.​

Bestil tid hos Schanne Hesselborg​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Schanne Hesselborg - Sønderskovvej 1, 9370 Hals  - Vesterbro 21B, 9000 Aalborg  - Tlf.: 22 41 61 71

E-mail: sche56@hotmail.com  -  CVR: 32384633  -  ​Mobilpay 58401