Psykoterapi og kropsterapi

Psykoterapi

Der kan være forskellige formål med at gå i psykoterapi. Nogle vælger at gå i psykoterapi for at komme videre i deres personlig udvikling eller for at få afklaret eksistentielle spørgsmål om livet. Andre vælger at få behandling for nogle problemer, som generer eller nedsætter deres livskvalitet.

  • Gentager du de samme mønstre igen og igen?
  • Har du brug for at bearbejde sorg, kriser eller traumer?
  • Er du stresset, depressiv, angst eller andet?
  • Har du samlivsproblemer?
  • Er du blevet ”ramt” af en livstruende sygdom?
  • Vil du gerne lære dig selv bedre at kende?
  • Ønsker du højere livskvalitet?

Terapi er en god invistering i sig selv, når livet gør ondt, når du har problemer på arbejdspladsen, eller måske uro i parforholdet, ja simpelhen når ens grundfundament vakler. I disse situationer kan samtaler med en professionel hjælpe dig til igen at få overblik over dit liv og få fodfæste igen.

Du vil få hjælp til at finde løsningen på hvordan netop dine problemer kan løses på den bedst tænkelige måde. Dette skaber balance og nye muligheder åbner sig for dig.

Når du vælger terapi handler det om at du tager ansvar for dig selv og dit liv. Jeg spejler og deler det jeg ser og fornemmer, og sammen finder vi din styrke, dine indre tilstande og ressourcer.


​Kropsterapi

Kropsterapi er læren om den indre kropslige bevidsthed og læren om at lytte til kroppens sprog.

Når kroppen åbnes op kan sjælen rummes.

Kroppen husker alt, hvad vi har oplevet, og de ubehagelige oplevelser bliver lagret i kroppen som spændinger. 

Derfor kan berøring med huden og afspænding være vejen til en følelsesmæssig indsigt og forløsning på et dybt plan. 

​Vi har ofte glemt alt det der foregår syd for halsen, men vores instinkter og følelser fylder meget mere end ordene og bevidstheden.

Kropsterapi er hvor vi arbejder med den bevidsthed som kroppen har. Det kan være igennem berøringen som er mild og langsom, som går dybt ind i muskler, væv og struktur og dermed påvirker hormonerne og nervesystemet. På den måde får kroppen får mulighed for at genoprette sin balance.

Kropsterapi kan også være en indre rejse, ind i at mærke hvad det er kroppen siger, hvad det er for nogle følelser, der er der? Hvad er det for en følelse der ligger bag den knugende fornemmelse der eventuelt er i maven?

Jeg arbejder med det hele menneske og sammenhængen mellem krop, sjæl, følelser og sind via berøring og kontakt til underbevidstheden. Det er wellness i dit indre univers, så du kan få en fornemmelse af rummelighed og nye ubetrådte stier, både i kroppen, sjælen og på tankeplan. ​

Den ekstra dimension der også arbejdes med, er en længsel efter noget, der ofte er svært for den enkelte at sætte ord på, nemlig det at finde hjem til sig selv.

I terapierne tager jeg altid udgangspunkt i dig og det der sker i vores møde her og nu. Derfor kan jeg ikke på forhånd sige, hvilke af metoderne jeg bruger, da jeg ofte bruger begge terapiformer i samme session.

Psykoterapi/kropsterapi består af regelmæssige samtaler over en kortere eller længere periode. ​

Din krop rummer din fortid og fremtid

Bestil tid hos Schanne Hesselborg​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Schanne Hesselborg - Sønderskovvej 1, 9370 Hals - Tlf.: 22 41 61 71

E-mail: sche56@hotmail.com  -  CVR: 32384633  -  ​Mobilpay 58401