Japansk Lifting

Japansk Lifting er meget mere end en almindelig ansigtsbehandling

​Denne skønne behandling kombinerer en japansk behandlingsmetode med ansigtszoneterapi, lymfedrænage og ansigtsmassage.

Med alderen nedsættes produktionen af kollagen hvilket betyder at huden mister sin elasticitet.

Japansk Lifting afhjælper ansigtets ydre tegn på aldring ved at minimere de mimiske linjer, poser under øjnene, afslapper spændte muskler, stimulerer muskeltonus i ansigtet og tilfører huden en fantastisk glød.

Samtidig reguleres kroppens fysiske funktioner og følelsesmæssige tilstande. Japansk Lifting er 100 % naturligt og behandlingen udføres manuelt og henvender sig til dig der ikke ønsker at gøre brug af Botox, Restylane eller kirurgi mm.

Denne behandling er meget afstressende og balanceskabende. Jeg anvender økologiske cremer samt 100 % ren økologisk koldpresset Hybenkerneolie der er kendt for sin stærkt cellegendannende virkning og er fantastisk til den sensitive, tørre eller aldrende hud.

Behandlingen omfatter afrensning og dybderens med økologisk rosa- spirulina maske som er meget rig på mineraler og vitaminer.

Imens masken virker, får du en afslappende og afstressende hovedbundsmassage. Dernæst følger ansigtsmassagen samt ansigtszoneterapi og lymfedrænage. Behandlingen afsluttes med en fugtgivende, Økologisk, A- og E Vitaminsmaske samt en afslappende fod- eller håndmassage.

Japans Lifting arbejder
​i tre ben

  1. Den udrejsende effekt
  2. Den vævsopstrammende effekt
  3. Den afstressende effekt

1. Den udrensede effekt foregår via akupressuren, zoneterapien og lymfedrænagen. Organernes udrensende effekt og den øgede blodcirkulation bevirker at affaldsstoffer via kost, stress og kemi udrenses.

2. Den vævsopstrammende effekt aktiveres via de japanske vævsopstramningsteknikker, hvor ansigtsmusklerne afspændes og kollagen og elastin aktivers.

Massageteknikkerne bevirker også til en smukkere ansigtsglød og vitalitet. Linjer og poser under øjnene minimeres.

3. Den afstressende effekt opnås via de akupressur punkterne der har beroligende egenskaber, samt de blide og rolige strøg som får nervesystemet til at slappe af og har en meditativ lignede tilstand. ​


Udover Japansk Lifting får du behandlet din hud med cupping, rosenkvart face roller og Gua-Sha.
Disse er med til at jeg kommer endnu dybere ned i din hud, hvor de små linjer i huden formindskes endnu mere og væske i huden dræneres væk.

Dette er vejen frem til en smukkere, mere fast og spændstig hud.

Bestil tid hos Schanne Hesselborg​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Schanne Hesselborg - Sønderskovvej 1, 9370 Hals - Tlf.: 22 41 61 71

E-mail: sche56@hotmail.com  -  CVR: 32384633  -  ​Mobilpay 58401