Hypnose og hypnoterapi​

​Hvad er hypnose?

​Hypnose er en naturlig tilstand, som sindet bringer sig selv i flere gange dagligt, f.eks. lige inden du falder i søvn eller når du falder i staver eller dagdrømmer. De fleste kender til det at sidde i deres bil og vente for rødt lys, og så pludselig ”vågne op” Når der bliver dyttet, fordi der er blevet grønt.

Hypnose er en tilstand af koncentreret og fokuseret opmærksomhed, hvor jeg bruger en sproglig teknik, som via stemmeføring og formuleringer bringer dig i en behagelig afslappet tilstand, her er der adgang til det ubevidste sinds positive ressourcer.

Jeg arbejder med direkte positive forslag til det ubevidste sind. som er med til at ændre lige netop den problematik, du gerne vil have hjælp til. f.eks. hver gang jeg ser et køleskab, er jeg lige glad med mad eller hver gang jeg ser en cigaret, er jeg ligeglad, jeg er røgfri, cigaretter betyder ikke længere noget for mig.

Du vil under hele forløbet kunne høre, huske og reagere på alt der sker under hypnosen.

Hvad er hypnoterapi?

Hypnoterapi er tilstanden, hvor vi sammen går skridtet dybere. Jeg guider dig hen til en situation eller begivenhed, som har udløst den uønskede adfærd, og vi arbejder sammen med at ændre den udløsende faktor.

Forslagene og den indsigt og forståelse du får, giver mening for den uønskede problemstilling, med dens adfærd og mønstre. 

Hypnoterapi har vist sig som et meget stærkt terapeutisk redskab, som hurtigt og effektivt skaber varige resultater.

Hvad kan behandles?

  • Fobier og angst – Præstationsangst – Eksamensangst
  • Lavt selvværd – Manglende selvtillid
  • Trauma – Sorg – Vrede – Stress
  • Vægtregulering – Rygestop
  • Diverse forbier
  • Og meget mere.

Det er vigtigt at vide, at det at modtage hypnose ikke fratager dig dit eget ansvar. Er man f.eks. modløs og forvirret, kan hypnose sagtens aktivere gåpåmod og lyst, men de situationer, der har været med til at udløse modløsheden, skal forsat bearbejdes, det er her hypnoterapi kommer ind.

Hypnose kræver ingen forhåndsviden – det kræver kun din vilje

Bestil tid hos Schanne Hesselborg​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Schanne Hesselborg - Sønderskovvej 1, 9370 Hals - Tlf.: 22 41 61 71

E-mail: sche56@hotmail.com  -  CVR: 32384633  -  ​Mobilpay 58401